Volg ons:

Over ons

Dutch Crown IT

Groot door kleinschaligheid

Onze aanpak

We zijn opgegroeid in een gebied waar er enorm veel ZZP’ers en MKB’ers zijn: de kop van Noord-Holland. Een totaal andere wereld dan de snelle wereld van de Randstad waar de bedrijven met het meeste geld zich het beste advies kunnen veroorloven.

Na een aantal jaar werkervaring bij verschillende (grote) organisaties te hebben opgedaan bleek er een groot tekort te zijn aan ‘goed’ en ‘eerlijk’ advies in onze sector: cybersecurity en privacy.

Met minimaal dezelfde kennis in huis als de grote consultancybedrijven besloten we dat het tijd was voor een verandering; goed advies hoeft niet per se een paar honderd euro per uur te kosten. Daarom bieden we nu onder de naam Dutch Crown IT gelijkwaardige presentaties aan op dit gebied, maar dan wel betaalbaar voor elk bedrijf. De focus ligt hier op persoonlijk contact; wat wil de klant leren en hoe kan het bijdragen aan een veiliger Nederland? Door demo’s, lezingen en trainingen te geven proberen we cybersecurity en privacy behapbaar en toegankelijk te maken voor ieder bedrijf.

De ervaring binnen Dutch Crown IT is inmiddels ruimschoots aanwezig en kan gecombineerd worden met de kennis die is opgedaan uit drie universitaire bachelorstudies (Informatiekunde, Rechten en Politicologie) en twee universitaire masterstudies (System and Network Engineering en Rechten). Door deze combinatie van aan de ene kant kleinschaligheid en een no-nonsense aanpak en aan de andere kant een wetenschappelijke invalshoek is het voor Dutch Crown IT op dit moment mogelijk om bijna elke klus op dit gebied aan te nemen en naar tevredenheid af te ronden.

Hoewel we op dit moment ook grote projecten aannemen, zijn wij onze roots zeker niet vergeten en kunt u bij ons aankloppen voor al uw klussen en vragen op IT-gebied; hoe groot of klein deze ook zijn. Van het beveiligen van een simpele website tot het geven van een hacking-demo voor een publiek van meer dan 1000 mensen, het is allemaal mogelijk. Uiteraard nog steeds voor een schappelijk bedrag.

 

– Auke & Wiebe Zwaan

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!