Volg ons:

Services

Dutch Crown IT heeft als doel om bedrijven en hun medewerkers op een toegankelijke manier kennis te laten maken met cybersecurity. In samenspraak met uw organisatie kan een op maat gemaakt programma worden samengesteld waarin het publiek zich bewust wordt van de gevaren en dreigingen waar zij mee te maken hebben op dit gebied. De tips en oplossingen die we geven zijn direct toepasbaar op de werkvloer.

Hacking-demo's

We zijn gespecialiseerd in het direct, live demonstreren van realistische hacking-scenario’s. Uit ervaring blijkt dat deze demo’s veel indruk maken om het publiek, of dat nou groot of klein is. Het is ook mogelijk om een demo te personaliseren zodat het zo dicht mogelijk bij de realiteit van uw organisatie en uw medewerkers komt.

Lezingen

Lezingen kunnen op maat gemaakt worden. Op privacy- en cybersecuritygebied hebben we de ervaring in huis om zowel beginners als experts van een mooi en inspirerend verhaal te voorzien.

Trainingen

Cybersecurity wordt steeds belangrijker. Met een aantal simpele tips & trucs ben je al een heel eind. Trainingen en cursussen kunnen in overleg ook ‘s avonds en in het weekend geboekt worden.

Consultancy

Door onze expertise op het gebied van cybersecurity en privacy kunnen wij u helpen bij het bepalen van een koers op IT-gebied en het maken van een (globale) strategie. Ook bestaat er de mogelijkheid om een penetratietest op uw online omgeving te doen of u op dit gebied technisch te adviseren bij een externe aanbesteding.

Neem nu vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden voor uw organisatie.


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!